Luchtbehandeling & Airconditioning

met een airco wordt de lucht in een ruimte geconditioneerd; in een perfecte staat gebracht

U denkt bij airconditioning uiteraard in eerste instantie aan een aangename koelte op warme, zomerse dagen. Toch is dat niet het enige wat een airconditioningsysteem kan. Want de naam zegt het eigenlijk al: met een airco wordt de lucht in een ruimte geconditioneerd; in een perfecte staat gebracht. Dat klinkt even comfortabel als het is.

Uw airco kan koelen als het te warm is, maar ook verwarmen als het te koud is, drogen als de lucht te vochtig is en bovendien zuivert een airconditioningsysteem de lucht van stofdeeltjes.

MITSUBISCHI HEAVY INDUSTRIES

Met een Mitsubishi Heavy Industries airconditioner uit de SRK serie creëert u het hele jaar door een perfect binnenklimaat. Met de standaard inverter warmtepomp kunt u comfortabel en snel de ruimte koelen, verwarmen, filteren en ontvochtigen. Uw airconditioner is dus het hele jaar door een echte klimaatregelaar.

Wat naast de juiste temperatuur ook zeer belangrijk is, is schone lucht. De Mitsubishi Heavy Industries wandunits zijn standaard uitgerust met de beste filtertechnieken. Nare luchtjes, sigarettenrook, pollen en stof worden gefilterd.

Verder worden er 24 uur per dag negatieve ionen geproduceerd in de unit. Dit geeft u het zelfde gevoel als in de omgeving van een waterval of in een bosrijke omgeving

Totaalprijzen

MITSUBISHI SINGLE SPLIT AIRCO SRK20ZS-W 2,0KW R32. € 1600,00