Centrale Verwarming

CV-Ketel – Warmtepomp – Vloerverwarming – (design)radiator

Zorgeloos warmtecomfort voor nu en de toekomst.

Een warm huis zónder aardgas: dat kan duurzaam met een warmtepomp. Met deze elektrische verwarming wordt jouw klimaatimpact meteen een flink stuk kleiner. En als je nú een warmtepomp koopt, kun je subsidie krijgen.

Er zijn 3 soorten warmtepompen:

  • Een volledig electrische warmtepomp zorgt voor verwarming van je huis en al je warme water in de badkamer en keuken. Als je ook elektrisch gaat koken, woon je zonder aardgas. Deze warmtepomp wordt ook wel combi, volledig of all-electric genoemd.
  • Een hybride warmtepomp werkt samen met je cv-ketel. Hij zorgt op de meeste dagen voor de warmte in huis, de cv-ketel springt alleen bij als het erg koud is en zorgt voor je warme water in de badkamer en keuken. Het is een makkelijke tussenstap naar wonen zonder aardgas.
  • Een ventilatiewarmtepomp is een kleine warmtepomp die warmte uit de ventilatielucht haalt.

Warmtepomp Mitsubishi Hydrolution

Het Hydrolution lucht-water warmtepompsysteem van  Mitsubishi Heavy Industries biedt grote economische en milieutechnische voordelen. Met rendementen tot wel 4,44 levert het Hydrolution systeem een aanzienlijke bijdrage in de verlaging van uw energieverbruik en CO2 uitstoot. Met het Hydrolution systeem kunt u niet alleen uw woning verwarmen, maar ook koelen zonder extra benodigde componenten. Daarnaast zorgt Hydrolution het hele jaar door voor een hoog tapwater comfort.

CV ketel Hybrid ready

Remeha heeft ervoor gezorgd dat de Tzerra Ace is voorbereid op een slimme koppeling met duurzame technieken zoals een warmtepomp en zonneboiler. De zonneboilerregeling is standaard geïntegreerd en het toestel kan gekoppeld worden met een warmtepomp tot een hybride systeem.

Remeha Hybride Warmtepomp

De Elga Ace is dé hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatieverhouding in de markt. Als enige in de markt stuurt de Elga Ace met OpenTherm aan, waardoor de cv-ketel nooit meer warmte produceert dan nodig is. Met als resultaat een optimale inzet van de warmtepomp.De Remeha Elga Ace werkt samen met elk merk cv-ketel en biedt dan ook de uitkomst bij het verduurzamen van bestaande woningen. Een hybride warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en gebruikt deze voor de verwarming van de woning. De cv-ketel wordt alleen nog ingeschakeld bij extreem koude dagen en voor het verwarmen van warm tapwater. Zo kan je tot wel 25% besparen op je energierekening.